Κάθε επαφή με τους πελάτες μας αποτελεί μία νέα ευκαιρία!

Κλινική

Γυμναστήριο

Η εξειδικευμένη ομάδα του Athens Rehab αφιερώνει όλον τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να μάθετε να αθλείσθε με ασφάλεια είτε αναρρώνετε έπειτα από μια χειρουργική επέμβαση είτε είστε ένας αθλητής που μαθαίνει να γυμνάζεται χωρίς να τραυματίζεται, ή ακόμα κι εάν έχετε μπει σε μια διαδικασία εκμάθησης αντιμετώπισης του πόνου. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε περίπτωση, μαθαίνοντάς σας να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Κέντρο Πυελικού Εδάφους

Στο Τμήμα Πυελικού Εδάφους μια ενδελεχής εξέταση προηγείται μιας ακριβούς διάγνωσης. Γρήγορα θα αισθανθείτε πως βρίσκεστε σε καλά χέρια και θα μπορέσετε να νιώσετε άνετα. Αντιμετωπίζουμε την αιτία του πόνου σας και όχι το σύμπτωμα.

Χρόνιος Πόνος

Δεν μπορούμε να φανταστούμε κάτι χειρότερο από έναν πόνο που ποτέ δεν υποχωρεί και επανεμφανίζεται μόλις σταματήσει η δράση των παυσιπόνων. Στο Athens Rehab πιστεύουμε ότι ένας τέτοιος πόνος δεν σας αξίζει και συνδυάζοντας την εμπειρία με τη γνώση, συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή του.

Τμήμα Φυσικοθεραπείας

Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Athens Rehab είναι άλλος ένας χώρος του Κέντρου όπου ο ασθενής αισθάνεται ξανά χαρούμενος και ξέγνοιαστος. Η εξειδικευμένη ομάδα μας σας βοηθά να ανακτήσετε την παλιά σας ζωή και τις περισσότερες φορές, ακόμα και να αποφύγετε το χειρουργείο για το οποίο προετοιμαζόσασταν.